Algemene Voorwaarden Nationaal Monument Kamp Amersfoort

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR GEBOEKTE RONDLEIDINGEN
Optie
Een optie nemen betekent dat wij een aangevraagde datum en tijdstip maximaal twee weken voor u vasthouden. Na uiterlijk twee weken dient u de optie te bevestigen, anders komt deze automatisch te vervallen.

Wijzigingen
Voor rondleidingen zijn wijzigen van datum mogelijk, als de voorgestelde nieuwe afspraak in onze planning past. Wijzigingen graag doorgeven per mail aan info@kampamersfoort.nl en als het niet anders kan per telefoon. U ontvangt een bevestiging van de wijziging per e-mail. Pas na ontvangst van deze bevestiging onzerzijds, is de wijziging definitief!

Annulering
Annuleren van rondleidingen doet u door een mail te sturen aan administratie@kampamersfoort.nl. Bij annulering 7 dagen voor komst, brengen wij 75% van het tarief in rekening. Bij annulering 24 uur voor de afspraak én bij niet verschijnen zonder afmelding, wordt het volledige bedrag van de rondleiding in rekening gebracht.

Wijze van betalen
Tenzij anders afgesproken betaalt u middels de door ons toegezonden factuur. Onze betalingstermijn is 30 dagen. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In het museum en het museumcafé kan alleen met pin betaald worden. Wij accepteren geen contanten.

ALGEMENE VOORWARDEN TICKETS VOOR INDIVIDUEEL BEZOEK
Het entreebewijs is geldig op de vermelde datum en wordt gecontroleerd bij de ingang van het museum. U kunt dit ticket printen of op uw smartphone laten zien. Bent u onverhoopt verhinderd, kunt tot een dag voor uw bezoek via de mail waarin u de ticket heeft ontvangen uw bestaande ticket verplaatsen naar een andere dag.
Tickets worden niet gerestitueerd.

Een ticket vooraf te reserveren is mogelijk maar niet nodig en wij raden dit vooral aan bij grotere groepen. 

WEBSHOP RETOURBELEID
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen of in de museumwinkel langs te brengen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en verpakking aan Nationaal Monument Kamp Amersfoort geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kampamersfoort.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

PRIVACY
Via de nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van het laatste nieuws en de activiteiten van Nationaal Monument Kamp Amersfoort. Je kunt je hiervoor aanmelden via de website. Je e-mailadres wordt nooit aan derden verstrekt. Als je de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kun je je altijd afmelden via de link onderaan de nieuwsbrief of door een e-mail te sturen aan info@kampamersfoort.nl.

Algemeen
Nationaal Monument Kamp Amersfoort is een museum dat vraagt om herinneren, reflecteren, leren en bezinnen. Om het bezoek zo plezierig en waardevol mogelijk te laten verlopen, hebben wij een aantal regels opgesteld. De bezoeker is daarom verplicht om alle aanwijzingen en/of instructies van het personeel op te volgen.

Het Museum
Het museum van Nationaal Monument Kamp Amersfoort ligt enigszins verscholen in het landschap, net als het kamp tijdens de Tweede Wereldoorlog. Er is altijd een gastheer of gastvrouw aanwezig, die u wegwijs kan maken en waar u met vragen terecht kunt.

Begeleiding minderjarigen
Ouders en/of begeleiders van kinderen zijn te allen tijde verantwoordelijk voor en aanspreekbaar op het gedrag van door hen meegebrachte minderjarigen. Zij zien er strikt op toe dat tentoongestelde objecten en materialen niet worden aangeraakt of beschadigd.

Toegankelijkheid terrein
Het museum, het museumcafé en het buitengebied zijn goed toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. Er is één duwstoel te leen in het museum.

Jassen en tassen
Jassen en tassen kunnen in het museum en het museumcafé op aanwijzing achterblijven. Nationaal Monument Kamp Amersfoort is echter niet aansprakelijk voor eventuele vermissing of beschadiging van privé-eigendommen.

Roken
Roken is in het museum en het museumcafé niet toegestaan. We verzoeken u vriendelijk om dit ook in de nabije omgeving tot een minimum te beperken.

Eten/drinken
Eten en drinken is alleen toegestaan in het museumcafé.

Honden
Honden zijn alleen toegestaan in het buitengebied en het museumcafé; mits aangelijnd.

Gebruik mobiele telefoons, of film-/fotoapparatuur
We vragen u vriendelijk om de overlast in het museum voor medebezoekers zo klein mogelijk te houden door uw mobiel uit, of op stil te zetten.
Foto’s, video- en filmopnamen mogen worden gemaakt voor privé doeleinden, houdt u daarbij wel rekening met de privacy van andere bezoekers.
Wilt u foto-, video- en/of filmopnamen openbaar maken danwel vermenigvuldigen voor commerciële doeleinden, neemt u dan contact op met de afdeling publiciteit: 033- 4613129. Of via de mail: info@kampamersfoort.nl.

Parkeren
Op de parkeerplaats, tegenover de ingang van het museum, kunnen maximaal 54 auto’s geparkeerd worden. Fietsen, scooters en brommers kunnen geplaatst worden in de daarvoor bestemde fietsenrekken.