Groepsbezoek

Rondleiders zijn bij ons geschoold in het geven van rondleidingen aan het onderwijs, uniformdragers en bezoekersgroepen.

Bezoekers kunnen op eigen gelegenheid en in eigen tempo Nationaal Monument Kamp Amersfoort bezoeken. Heeft u behoefte aan een deskundig verteld verhaal van een rondleider, dan biedt Nationaal Monument Kamp Amersfoort ook deze mogelijkheid. U vraagt een rondleiding aan door middel van het invullen van het betreffende aanvraagformulier. Eventuele vragen of speciale verzoeken kunt u op het aanvraagformulier aangeven of neemt u contact op met het secretariaat 033 4613129.

 

  • Rondleiding

Met een groep van maximaal 16 personen per rondleider kunt een eigen rondleiding boeken binnen normale openingstijden. Deze rondleiding kunt u aanvragen aan de hand van onderstaande link..

 

Duur programma: ca. 90 minuten.
 t
Kosten:  € 180,– per rondleider incl. entreekosten (maximaal 16 deelnemers per rondleider)

 

Groepsbezoek aanvragen?  Klik hier voor het aanvraagformulier 

 

  • VR Dilemmaworkshop

Onder deze titel worden aan groepen (vanaf 14 jaar) hedendaagse dilemma’s voorgelegd die duidelijk maken dat niet alles zwart of wit is en dat een ieder elke dag keuzes kan maken in eigen gedrag. Het programma bestaat uit een groepstest met daarna individuele vraagstellingen in virtual reality.

 

Duur programma: circa 60 minuten
 t
Kosten: Op aanvraag

 

VR Dilemmaworkshop aanvragen?  Klik hier voor het aanvraagformulier.