FINANCIELE STEUN

Om de vernieuwingen mogelijk te maken worden verschillende kanalen aangewend voor financiële steun. Naast het aanspreken van diverse fondsen en subsidieverstrekkers worden ook particulieren en verschillende organisaties benaderd om een aandeel te leveren. Armando draagt daar op zijn eigen passende wijze in bij door kunstwerkjes te maken speciaal voor Kamp Amersfoort. De opbrengst van de verkoop komt direct en geheel ten goede aan de vernieuwingsplannen.

Bronzen bladeren

AANDELEN

Iedereen kan een aandeel kopen in de ontwikkeling van Kamp Amersfoort. Bijvoorbeeld een aandeel in de educatieve ruimte of een aandeel in de appèlplaats.

Bij een aandeel van 250,- wordt een bronzen beeldje van Armando geschonken.

Bij een aandeel van 35,- wordt een T-shirt met het kortste gedicht van Armando geschonken (zo lang de voorraad strekt).

Bij een aandeel van 25,- ontvangt men een kunst(verjaardags)kalender van Armando (zo lang de voorraad strekt).

Er zijn 6 verschillende beeldjes in de vom van een boomblad, elk met een eigen kleur. Per beeldje is de oplage 100 stuks, maar doordat ze met de hand geschilderd zijn is elk beeldje uniek.

De kunstkalender is een prachtige kalender op A-3 formaat en bevat reproducties van schilderijen met bloemen, bomen of bladeren.

Aandeel kopen?

Wilt u ook een aandeel in de vernieuwingsplannen van Kamp Amersfoort hebben? Maak uw donatie over via onze website.

Geef bij uw donatie heel duidelijk aan waarvoor u doneert.

Wilt u doneren tbv de vernieuwingsplannen? Geeft u dan aan of u een kalender (bij een donatie van 25,-), t-shirt (bij een donatie van 35,-) of bronzen boomblad van Armando (bij een donatie van 250,-) wilt ontvangen. Geeft u bij de boombladeren ook aan welke kleur u wilt hebben. Alle bedragen zijn excl. evt. verzendkosten. U kunt uw ‘cadeau’ ook ophalen bij Kamp Amersfoort.

Uw donatie komt volledig ten goede van de vernieuwing van Kamp Amersfoort.

ZWART ZWART

‘zwart zwart’ luidt het kortste gedicht dat kunstenaar Armando ooit geschreven heeft.

Doelend op de periode van oorlog. Voor Kamp Amersfoort inmiddels een statement. Om ons eraan te herinneren dat we in ons dagelijks gedrag steeds keuzes kunnen maken. Keuzes die bijdragen aan een betere wereld met meer kleur!

Door een zwart zwart t-shirt te kopen draag je bij aan de vernieuwingsplannen van Kamp Amersfoort.

De gehele opbrengst van de t-shirts wordt voor dit doel ingezet.

De t-shirts zijn voor €35,- verkrijgbaar via Kamp Amersfoort en kledingzaak Reuring op de Langestraat 109 in Amersfoort (zo lang de voorraad strekt).

T-shirt

T-shirt bestellen?

De t-shirts zijn verkrijgbaar in het zwart met witte opdruk en in het wit met zwarte opdruk (zo lang de voorraad strekt).

Er is een dames- en een herenmodel.

Beide modellen zijn er in de maten S, M, L en XL.

U kunt een t-shirt bestellen door onderstaand formulier in te vullen. Wij zorgen dan dat het t-shirt na betaling van €35,- (excl. verzendkosten) uw kant op komt. Afhalen bij Kamp Amersfoort kan natuurlijk ook.

    Let op! Koopt u het t-shirt bij Reuring op de Langestraat in Amersfoort, dan hoeft u dit formulier NIET in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste nieuws en blog