Het is zover! Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe website. Op onze site vindt u niet alleen informatie over Kamp Amersfoort, maar ook over samenwerkingspartners, onze vernieuwingsplannen, evenementen en educatief materiaal.

Ons streven is om de website continue te vernieuwen en aan te vullen. Dat betekent dat er in de komende tijd steeds informatie wordt toegevoegd en wellicht ook het een en ander wordt aangepast. Kijk dus lekker rond op onze website en blijf vooral regelmatig terugkomen zodat u niets mist.

Tegelijk met onze nieuwe site hebben wij onze huisstijl en logo een opfrisbeurt gegeven. Niet drastisch anders, maar net even wat strakker zodat deze meer aansluit bij onze groeiambitie en de komende jaren weer mee kan. Op onze website, ons magazine In Beeld en straks op onze correspondentie items kunt u ons nieuwe logo bewonderen.

Wij wensen u voor nu veel lees- en kijkplezier. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u een berichtje sturen naar info@kampamersfoort.nl.