Beschermer worden

Ieder jaar organiseert Nationaal Monument Kamp Amersfoort (hierna te noemen: Kamp Amersfoort) vele activiteiten om de herinneringen aan een zwarte periode uit onze geschiedenis levend te houden. Om te bezinnen en om van te leren. Het kamp wil de komende jaren het educatieve aanbod vernieuwen, meer lezingen organiseren en het onderzoek ten behoeve van nabestaanden uitbreiden. Daarbij heeft Kamp Amersfoort uitbreidingsplannen waarvoor veel geld nodig is. Zie vernieuwingsplannen. Slechts een beperkt deel van deze activiteiten wordt gesubsidieerd.

Kamp Amersfoort zoekt daarom bedrijven, maatschappelijke organisaties en particulieren die samen met ons Kamp Amersfoort willen steunen. Daarvoor is er een stichting opgericht: Stichting Kring van Beschermers van Kamp Amersfoort (hierna te noemen: Stichting Kring van Beschermers) die er voor moet zorgen dat deze speciale projecten gefinancierd kunnen worden.

Word Beschermer van Kamp Amersfoort

U kunt zich aanmelden als Beschermer. Dat kan al vanaf € 45,- per jaar.

Beschermers hebben een speciale plek binnen Kamp Amersfoort. Beschermers worden uitgenodigd voor herdenkingen en lezingen. Bovendien organiseert Kamp Amersfoort elk jaar een themadag, waar Beschermers kennis kunnen maken met andere bedrijven en organisaties die Kamp Amersfoort steunen.

Indien u minimaal € 250,- schenkt vermeldt Kamp Amersfoort u op deze website en in het magazine. Natuurlijk kunt u ook anoniem doneren.

Alle Beschermers ontvangen het magazine dat een oplage kent van 3.000 exemplaren.

Wellicht voor u als bedrijf interessant om door middel van het magazine uw naam aan kamp Amersfoort te verbinden. Ook zijn er tal van andere mogelijkheden te bedenken dit te doen, waar wij graag met u over in gesprek gaan.

Wilt u direct doneren? Klik hier.

Liever overmaken? Maak uw donatie over op bankrekening IBAN NL03 RABO 0175898928 of BIC-code RABONL2U t.n.v. Stichting Kring van Beschermers.

DONEREN? KLIK HIER

Laatste nieuws en blog