OP 31 MAART ORGANISEERDE KAMP AMERSFOORT ‘EEN AVOND OM NOOIT TE VERGETEN’

Door het stijgend aantal jaarlijkse bezoekers en een steeds belangrijker wordende educatieve functie is het noodzaak om te vernieuwen en uit te breiden. Kamp Amersfoort deelt deze plannen graag met het brede publiek.

EEN AANDEEL IN DE VERNIEUWING VAN KAMP AMERSFOORT

Op 31 maart organiseerden wij een bijzondere avond. Het startsein voor de campagne waarin een ieder een aandeel in de vernieuwing van Kamp Amersfoort kan kopen. Het verleden, heden en de toekomst van Kamp Amersfoort kwamen aan bod in warme verhalen, mooie voordrachten en optredens van diverse sprekers, dichters en artiesten. Uniek was de veiling van de eerste serie beeldjes van kunstenaar Armando speciaal gemaakt voor Kamp Amersfoort. Armando was op deze avond zelf aanwezig om de echtheidscertificaten te signeren.

Het verhaal van Kamp Amersfoort werd verteld door Govert van Brakel. Lees hier het verhaal van Verleden, Heden en Toekomst. De verhalen zijn geschreven door Alex Engbers.

Op deze avond werd een groot aantal aandelen in de vernieuwing verkocht.

Bij een aandeel van 250,- ontving men een bronzen beeldje van Armando. Bij een aandeel van 35,- een T-shirt met het kortste gedicht van Armando en bij een aandeel van 25,- ontving men een kunst(verjaardags)kalender van Armando.

Er zijn 6 verschillende beeldjes in de vom van een boomblad, elk met een eigen kleur. Per beeldje is de oplage 100 stuks, maar doordat ze met de hand geschilderd zijn is elk beeldje uniek.

DONEREN? KLIK HIER

Laatste nieuws en blog