Geschiedenis
Aanmelden nieuwsbrief
Tijdbalk
zoeken

Rondleidingen

De omgeving van het voormalige Kamp Amersfoort leent zich goed voor een wandeling langs de verschillende monumenten en overblijfselen van het kamp. Op het terrein treft u informatieborden aan, die tekst en uitleg geven over de bijzonderheden van het gebied. De informatieborden bieden u de mogelijkheid om op eigen initiatief rond te wandelen en kennis op te doen.
 
Wilt u zich door een ervaren gids laten informeren? Dan kunt u deelnemen aan een publieksrondleiding of aan een groepsrondleiding.

Publieksrondleiding
Het hele jaar door kunt u op zondag deelnemen aan een publieksrondleiding onder leiding van een ervaren gids. De rondleidingen tussen 1 maart en 1 november starten om 13.30 uur en vanaf 1 november tot 1 maart om 13.00 uur bij het bezoekerscentrum aan de Loes van Overeemlaan 19 in Leusden en duren ongeveer 1,5 uur. Na afloop is er gelegenheid om documentaires te bekijken in het bezoekersgebouw. Aanmelding voor een rondleiding is niet nodig. Deelname aan een publieksrondleiding kost 3 per persoon. Jongeren tot en met 12 jaar kunnen gratis deelnemen.

4 en 5 mei 2015
Deelname aan rondleidingen op deze dagen is gratis. Op beide dagen wordt gestart om 11:00 uur. Volgende rondleidingen starten ieder half uur, voor het laatst om 15:30 uur.

Groepsrondleiding
Een groepsrondleiding kan alleen op afspraak. U kunt daarvoor contact opnemen met het secretariaat van de stichting via info@kampamersfoort.nl, via 033-4613129 of via het formulier op de 'Contactpagina'.

Voor groepsrondleidingen voor primair- en voortgezet onderwijs gedurende de openingstijden geldt een vergoeding van
25,00 per gids (per groep van maximaal 15 deelnemers). Overige groepen brengen wij 35,00 per gids (per groep van maximaal 15 deelnemers) in rekening. In incidentele gevallen kan een rondleiding buiten normale openingstijden worden aangeboden. In dat geval wordt een extra vergoeding gevraagd van 75,00 voor 2 uur.Stichting Nationaal Monument Kamp Amersfoort
Loes van Overeemlaan 19, 3832 RZ Leusden
Telefoon: 033 461 31 29, E-mail: info@kampamersfoort.nl
concept: advies in cummunicatie | realisatie: magiqsoft - smart software solutions